keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Naisesikuva


Vastaan Sannan heittämään naisesikuva-haasteeseen innolla ja mielenkiinnolla.

Vuosien aikana on tullut vastaan monenlaisia henkilöitä ja heidän ihailemiaan tapoja ja tekoja. Mutta itsellä noidenkin vuosien aikana yksi on säilynyt ylitse muiden.

Star Wars elokuvien tärkeä hahmo prinsessa Leia, jota Carrie Fischer näyttelee.

Leialla on vahvat mielipiteet, eikä hän pelkää lausua niitä ääneen. Hän on aikaan saava rauhanrakentaja ja poliitikko, jolle perhe (aviomies Han Solo ja 3 lasta Jaina, Jacen ja Anakin ja oma kaksosveli Luke) ja ystävät ovat rakkaita. Leia mm. veti kapinaliikettä joka aikaan sai pahan Imperiumin tuhoutumisen. Tämän jälkeen hän on yrittänyt rakentaa rauhaa uudelleen galaksiin ja saada tasavalta uuteen kukoistukseen. Lisäksi hänen aikaansa vie jediksi kouluttautuminen ja Luken kanssa uuden jedi-akatemian ja -sukupolven luominen. Meillä kaikilla on aikaa rajallinen määrä, mutta Leialta sitä ei tunnu puuttuvan.

Nämä nyt ovat niitä muutamia ehkä tärkeimpiä syitä miksi prinsessa ja jedi Leia on minulle tärkeä hahmo ja esikuva.

Kuva osoitteesta: http://www.findance.com/uutiset/8507/talta-52-vuotias-prinsessa-leia-nayttaa-nyt-katso-kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!