Tietoa Turun Tyttöjen Talosta

”Hyvä, helppo ja kiva tulla, kun paikalla on samanhenkisiä ihmisiä kuin itsekin on”, 

kuuluu Tyttöjen Talon kävijöiden suusta. Paikalla on helposti lähestyttäviä työntekijöitä ja tunnelma on mukava. Tyttöjen Talo on tuttu ja turvallinen, eikä ketään syrjitä. Talolla kuullaan montaa eri kieltä ja kulttuureja on yhtä monia kuin kävijöitä. Talolla pärjää hyvin ilman suomen kieltä.  

Omat mielipiteet sallittu!
Avoimessa toiminnassa useimmiten vain oleskellaan ja pelaillaan. Pelejä löytyy Singstarista Afrikantähteen. Yhdessä myös kokataan. Leipäbaari eli avoimen toiminnan välipala on maksuton kävijöille, jotka osallistuvat sen tekemiseen. Avoimessa toiminnassa on paikalla myös mukavia vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka auttavat esimerkiksi koulutehtävissä ja kuuntelevat. Juhlapäivinä voi olla aiheeseen liittyvää toimintaa esim. vappuna ja halloweenina naamiaiset ja laskiaisena pulkkamäki ja pullaa. Avoimen toiminnan aukioloajat löytyvät täältä.

Ryhmiä ja toimintaa

Avoimen toiminnan lisäksi Talolla toimii myös erilaisia ryhmiä, 
Lisää tietoa ryhmistä täällä.
Keskiviikkoisin toimii Pop In-vastaanotto, kävijöiden kesken "koppihoito", jossa ihastuttava terveydenhoitaja Leena auttaa kiperissä terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Myös työntekijöiden kanssa on mahdollisuus puhua luottamuksellisesti kahden kesken.   


”Piristysruiske joka auttaa pärjäämään”
Kaikki 12-28 -vuotiaat tytöt ja nuoret naiset toivotetaan tervetulleiksi Talolle. Täällä voi vaihtaa mielipiteitä, kuulumisia ja vaikkapa haleja. Toimintaa voi seurata myös tästä blogista, vaikket itse pääsisikään paikan päälle. Meistä voi myös tykätä instagramissa : turuntyttojentalo tai facebookissa!


Tavataan Talolla! :)

Lisätietoja: www.mimmi.fi