tiistai 7. helmikuuta 2012

Ajatuksia ystävyydestä osa 1/3

Ystävyys

Ystävä on kuin läheinen. Hänelle voi kertoa kaiken; ilot, surut, murheet ja vaiks mitä muuta. Tosi ystävä kuuntelee ja on tukenasi silloin, kun tukee tarviit. Hänelle voi soittaa silloin, kun on vaikeaa, niin hän kuuntelee ja lohduttaa. Ystävät saavat sinut hymyilemään:) Ilman ystäviä ei ole mitään, jos sinulla on ystävä, jolle voit kertoa kaiken mikä mieltäsi painaa, niin älä päästä häntä milloinkaan pois luotasi. Ystävyys on auringonsäde, joka lämmittää pilvisenäkin päivänä. Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä - ne eivät suinkaan lyhennä matkaa, mutta tekevät sen valoisammaksi kulkea.

Ystävyys on kuin perhosen lento, niin hauras, niin kaunis ja ihmeen hento. Vaan hoivaa sitä ja huolta kanna - parempaa lahjaa ei elämä anna. Ystävyys on kuin aito helminauha. - Mitä enemmän sitä käytät, sitä hehkuvammin se loistaa. Ystävyys ei ole lainaa, joka takaisin maksetaan, vaan se on voimaa, jonka avulla eteenpäin jaksetaan! Ystävyys on kuin sota; helppo aloittaa, vaikea lopettaa, mutta mahdotonta unohtaa. Ystäviä ovat ne, jotka tietävät sinusta kaiken, ja rakastavat sinua silti. Ystävät ovat kuin tähtiä. Et aina näe niitä, mutta tiedät että ne ovat olemassa.

Ystävyysaiheisia mietteitä on kerätty internetistä mm. linkistä tekstarit.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!