sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Our life trough keys

Vasemmanpuoleiset avaimet kuuluvat Riikalle, jotka kuvastavat minun persoonaani. Karkkiavaimenperä koska rakastan karkkeja, rikkinäinen peace on vanha ja maailmanrauha on aina tärkeää <3 villasukan alkuperää en edes tiedä (kadulta??) ja leopardiavaimesta huomaa että olin hyvin muotitietoinen jo 1luokalla. :D (leopardi on kyl vähän jääny..)


Oikeanpuoleinen avain kuuluu Kiralle, ja se on uusi koska kodin lukot vaihdettiin. Risti on rippiristini joka oli taskussa takertunut avaimeen kiinni. Olen itse suunnitellut ristin (kummisetäni on kultaseppä..) Jeejee


Ollaan parhaat kaverit jo 4luokasta lähtien, ja ollaan sielunsiskoja, soulsisters, telepaattisesti, fyysisesti ja henkisesti. Jatketaan toistemme lauseita ja pystymme keskustelemaan katseella. Harrastamme molemmat musiikkia (Kira on pianisti ja Riikka laulaa jätte bra). Kesällä odottaa Red hot chili peppersin keikka Tampereella Ruisrockia unohtamatta. :)


-Kira & Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!