maanantai 28. toukokuuta 2012

Retki Ruissaloon 
Lähtö oli klo 17.30 ja perillä oltiin noin klo 18.00. Lähdettiin kävelemään rannalle päin. Kun tultiin rannalle, pysähdyttiin kuuntelemaan luonnon ääniä. Kuultiin mm. lintujen laulua, tuulen puhallusta ja veden kohinaa. 

Jatkettiin matkaa ja käveltiin Kasvitieteelliseen museoon. Paikka oli aivan upea. Siellä on oli monenlaisia kukkia ja monenlaista muuta. Käveltiin siellä jonkin aikaa ja katsottiin kukkia. Päätettiin syödä myös eväät siellä kukkien keskellä tai puiden alla. Kuunneltiin ääni. Pelattiin myös Pölliä. Se on samankaltainen peli kuin Mölkky, mutta pientä eroa on. Pelattiin siinä ja aika meni nopeasti. 
Kello alkoi olla 19.30 ja bussi lähti kaupungille päin, joten kerättiin tavarat ja lähdettiin bussipysäkille. Matka siihen oli lyhyt ja pian tulikin jo bussi. Mentiin kaupungille, josta sai mennä kotiin suoraan. 

Tämä oli Muuttolintu-ryhmän viimeinen kerta ja tehtiin retki Ruissaloon. Retki oli kiva, aika meni hyvin nopeasti ja nähtävää oli hyvin paljon. Siellä oli myös lintutorni, mutta siellä me ei käyty. Koivuja siellä oli kanssa hyvin paljon. Itse en niihin koskenut, mutta muut maistoivat koivunlehtiä. 

 


Yksi lempikohdistani oli se kun tultiin kasvitieteelliseen museoon, niin näin siellä sinisen nuolen - se oli jotenkin hauska. Olisi ollut kiva seurata nuolta, mutta aika ei tainnut riittää siihen - ensi kerralla sitten.
 - Piksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!