maanantai 24. syyskuuta 2012

Kenet haluaisit nähdä Miten minusta tuli minä -illan esiintyjänä?

Nyt on parhaimmillaan käynnissä äänestäminen Miten minusta tuli minä -illan esiintyjästä! Turun Tyttöjen Talolla järjestetään syksyn 2012 aikana kaksi Miten minusta tuli minä -iltaa, joihin sinulla on nyt mahdollisuus olla mukana äänestämässä haluamasi ehdokas esiintyjäksi. Miten minusta tuli minä -illassa esiintyjä kertoo tarinansa miten hänestä tuli juuri hän, matkastaan siihen ammattiin / harrastukseen joka hänellä on.

Ehdokkaina ovat:
 1. Naispuolinen nyrkkeilijä
 2. Wava (Voicen ja Rähinä records:in järjestämän First Lady -kilpailun voittaja, hiphop-artisti)
 3. Diandra (Suomen Idols-ohjelman kuudennen tuotantokauden voittaja vuonna 2012)
 4. Iina Kuustonen (näyttelijä)
 5. Tanssiopettaja
 6. Tuuli Petäjä (purjehduksen olympiahopeamitalisti 2012)
 7. Naispuolinen poliisi
 8. Kiira Korpi (taitoluistelija)
 9. Erin Anttila (Nylon Beat:ista tuttu laulaja)
 10. Paula Vesala (PMMP:stä tuttu laulaja)
 11. Vuokko Hovatta (Ultra Bra:sta tuttu laulaja, näyttelijä)
 12. Manna (laulaja, säveltäjä, sanoittaja, näyttelijä, malli)
 13. Tarja Turunen (Nightwish:istä tuttu laulaja)
 14. Heli Kajo (laulaja, lauluntekijä)
 15. Kristiina Wheeler (laulaja)
 16. Hanna Pakarinen (laulaja)
 17. Niina Repo (Turussa asuva kirjailija, kolumnisti, kirjoittajakouluttaja, Turun yliopistossa luovan kirjoittamisen yliopisto-opettaja)
 18. Nasima Razmyar (vuoden pakolaisnainen 2010, maahanmuuttajanaisten ja -tyttöjen aseman parantaminen eri työtehtävien kautta, Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistunut vuonna 2010, vuoden henkilö 2012)
 19. Roda Hassan (kunnanvaltuutettu Varsinais-Suomesta, ensimmäinen maahanmuuttajataustainen henkilö Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtajistossa)
 20. Säde Lindholm (Muotitalo Rake: n omistaja, Turun Yrittäjänainen 2011 


Äänestääksesi, valitse blogin oikealta puolelta löytyvästä listasta ehdokas, jonka mieluiten haluat nähdä Miten minusta tuli minä -illan esiintyjänä. Viimeinen äänestyspäivä on keskiviikko 26.9.2012. Ehdokas, joka on saanut eniten ääniä pyritään saamaan esiintyjäksi Miten minusta tuli minä -iltaan. Mikäli häntä ei saada, pyritään saamaan toiseksi eniten ääniä saanut.

Ole siis mukana vaikuttamassa siihen kenet nähdään Turun Tyttöjen Talon syksyn 2012 Miten minusta tuli minä -illoissa!

Kiitos äänestäsi! <3


2 kommenttia:

 1. Konseptina Miten minusta tuli minä? -ilta on oikein hieno, ja arvostan kovasti sitä, että nuorille naisille ja naisenaluille tarjotaan mahdollisuus kuulla heitä kiinnostavasta naisesta ja hänen kokemuksistaan elämässä ja minuudessa. VALTAVA pluspiste siitä, että esiintyjän valinnassa käytetään suoraa kansanäänestystä ja että skaala on niin laaja, tarkoitti se sitten sitä, että esiintyjäksi saattaa päätyä esimerkiksi Idolsin kuudennen kauden voittaja, nimeltä mainitsematon tanssinopettaja, poliisi, malli, muotitalon omistaja, kirjoitusopettaja, ensimmäinen maahanmuuttajataustainen henkilö Turun kaupunginvaltuuston puheenjohtajistossa tai maahanmuuttajanaisten ja -tyttöjen aseman parantaja.
  Mielestäni Miten minusta tuli minä? -aiheen käsittelyssä on olennaisempaa, mitä esiintyjä kokee itse minuudessansa olennaiseksi, eikä se, mihin ammattiin tai harrastukseen hän on päätynyt.
  Listallanne oli useita hyvin mielenkiintoisia vaihtoehtoja, mutta toivon jokaiselta äänestäjältä harkintaa ja mahdollista valintojensa seurauksien pohdintaa sen suhteen, että haluaako hän itse kuulla ja muiden kuulevan ääriesimerkkeinä vaikkapa Idols-voittajan vaiko maahanmuuttajanaisten ja -tyttöjen aseman parantajan elämäntarinaa sekä kokemusta minuuden muotoitumisesta. Haluan kuitenkin huomauttaa, etten vähättele heistä kummankaan kokemusta minuuden muotoutumisesta, enkä tiedä heidän taustoistaan.
  Ihmisen omasta harkinnastahan (ja sen määrästä) on tietysti kyse, kun ihmiselle annetaan mahdollisuus vaikuttaa häntä koskeviin asioihin. Joskus valintojen seuraukset saattavat mielestäni olla vähemmän hyviä kuin toiset, mutta koen joka tapauksessa, että paras malli on se, kun jokainen saa vaikuttaa itseään koskeviin asioihin.
  Toivottavasti kommenttini ehtii tulla julkaistuksi viiveestä huolimatta ennen äänestysajan loppua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Haikku hienosta ja ajatuksia herättävästä kommentista! Hienoa että pidät Miten minusta tuli minä -illan ideasta. Minun täytyy tähän väliin vielä kertoa että Miten minusta tuli minä -illat ovat saaneet alkunsa Helsingin Tyttöjen Talolla keväällä 2012.

  Toivottavasti esiintyjät syksyn 2012 Miten minusta tuli minä -illoissa herättävät mielenkiintoa niin monessa kun mahdollista ja että saamme iltojen aikana kuulla esiintyjien tarinoita siitä mitkä käänteet ja tärkeät hetket ovat vahvasti vaikuttaneet siihen millaiseksi he ovat kehittyneet minuudessaan.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!