keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kaksoisloukkaus

Luin kirjan, joka kertoi Janna-tytöstä kenen piti selvittää asiat parhaan ystävän kanssa. Janna käy 9-luokkaa ja hän saa poikaystävän, jonka nimi on Tomi. Janna menettää melkein Tomin oman väärinkäsityksensä takia. Janna kuulee koulussa monia juoruja, jotka saa hänet voimaan huonosti. Poikaystävä Tomi ei usko valheisiin tai juoruihin, joita kulee Jannasta vaan on Jannan tukena. Janna saa välit kuntoon parhaan ystävänsä kanssa. Juulia, joka oli kaiken takana tekee kaikensa, että Jannalla olis kurja olo. Tämä kaikki vaan siitä syystä, että Juulia oli kateelinen Jannalle, koska Janna seurusteli Tomin kanssa johon itse Juulia oli ihastunut.

Tämä kirja oli hyvi opettavainen siitä, että mitä koulukiusas voi olla. Se myös kertoi siitä, että miltä kiusatusta voi tuntua, kun  ystävä uskoo juoruihin ja valheisiin. Kirja oli minun mielestä myöskin hyvin opettavainen. Se opetti myös, että miltä tuntuu, kun kaikki koulussa vaan puhuu pahaa selän takana. Eikä ole ketään kenelle puhua pahasta olostaan. Suositelen kirjaa ihan kaikkille, jotka vain tykkää lukea. Minä en kuitenkaan voi tietää, että mitä mieltä muut ovat, mutta suositeln kaikkille kirjaa.

Kaksoisloukkaus kirja on Janita Raskalan esikoisteos. Korialla  perheensä ja kissojensa kanssa asuva Janita käy abivuotta Elimäen lukiossa. Kirjoitaminen on hänen intoihmonsa pienestä asti ja se on hänen tapansa purkaa asioita ja ajatukia.

Tekijä: Janita Raskala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!