maanantai 12. marraskuuta 2012

Huone 40...

Olipa kerran veljekset Pekka ja Pauli, jotka menivät hoteliin. He halusivat molemmat omat huoneet. Pauli halusi huoneen jossa on olisi amme ja Pekka halusin huoneen, jossa olisi vesisänky. Hotelin omistaja antoi kansion jossa oli kaikki huoneet. Pauli katsoi listaa ja sanoi että huone 42 olis hyvä. Pekka valitsi 43:men.  Hotelin omistaja antoi avaimet kummallekin ja sanoi: Menkää portaat ylös vasemmalla ja käytävän päähän niin siellä on huone 22 siitä oikealle niin siellä tulee huone 42 ja siitä viel vähän matkaa tulaa huone 43. Pekka ja Pauli tekivät niin kuin omistja oli käskenyt, kun he saapuivat huoneen 22 eteen. He lähtivät oikeaan ja huomasivat, siinä käytävässä oli huone numeroita 30 ylös päin ja kun tuli huone 42 ja vähän matkan pääst tuli 43. Pekka kysyi: missä on huone 40? Pauli vastasi: "en osaa sano, itsekin huomasin, että sitä huonetta ei ole olenkaaan". He menivät katsomaan mitä vasemmalla oli ja siellä oli huoneta 50 ylös päin. Pekka oli ihan ihmeisään. he menivät omiin huoneisiinsa ja päättivät yhdessä selvitää tämän.

Seuraavana päivänä he tapasivat Topiaksen, joka oli ollut hotelissa jo 2 viikoa. Topias sanoi, että oli itsekin mietinyt et miks tässä ei ole huonetta 40. Topias oli itse otanut huoneen 41. Pojat päätivät yhdessä lähteä etsimään kyseistä huonetta. He kiersivät monta päivää, hotellin käytäviä eikä he löytäneet huonetta 40. Topias mietisi, että jos siellä onkin jotain hyvin arvokasta, kun se on niin salaisessa paikassa? Pekka mietisi, että siellä voisi olla vaikka mitä. Pauli epäili, että se oli ihan tavalinen huone vain. Oli kulunut jo monta viikoa ja Pekka, Pauli ja Topias meinasivat luovuttaa kunnes pekka näki kyltin missä oli huone 40 ja osoitti nuoli sinne päin. Pekka huusi: "katsokaa tuolla on huone 40". Pauli ja Topias katsoivat ja lähtivät kohti nuolta ja he löysivät huoneen 40. Pekka koputti, mutta kukaan ei avannut ovea. Topias avasi varovasti oven. He näkivät siellä suuren salin jossa oli televisio ja suuri ikkuna, josta näkyi monta uima-allasta. Pekka sanoi: "tämä paikka on uima-hali, ei täällä ketään asu. Nyt menään uimaan." Pauli ja Topias hämmästelivät vähän aikaan, mutta loppulta hekin lähtivät hakemaan Pekan kanssa uimapukua ja he pitävät hauskaa. Pekka mietti itseksee, että vihdoinkin tämä ratkeksi: huoneen 40 salaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!