maanantai 5. marraskuuta 2012

Naispoliisit Tyttöjen Talolla!
Poliisi
Me olimme viime viikolla  tyttöjen talossa  ja heillä oli vieraina kaksi naispoliisia . He esittelivät itseään, että miten heistä tuli poliiseja. He tulivat klo 5:30  ja menivät ensiksi Johannan luokse. Sitten he  esittäytyivät meille.
Me kirjoitimme heille yhdeksän kysymystä. He olivat pomo ja työntekijä. Pomo kertoi, että hän oli kasvanut  sotilaallisessa perheessä.
Tytöt , jotka olivat tyttöjen talolla kysyivät heistä.Eräs kysyi, että  kun olin lapsena halusin poliisiksi, mutta minä ajattelin, että olen liian lyhyt. Poliisi vastasi että hänellä on työkaveri, joka on häntä olkapäähän asti pitkä, eli ei haittaa vaikka on lyhyt.  Eräs kysyi, kuinka monta kieltä pitää osata poliisin ammatissa. Poliisi vastasi että englannin kieli on tärkeä ja sen lisäksi on hyvä osata joku muu vieras kieli. Poliisi kertoi myös että maahanmuuttaja voi päästä poliisiksi, jos hänellä on suomen kansalaisuus. Lopuksi kysyin poliisilta, pitääkö esimiehelle tehdä kunniaa hänen kanssaan asioidessaan. Poliisi vastasi että he ovat työkavereita ja että Suomessa on tasa-arvo.

Kieliopiskelijat Razieh ja FarhiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!