torstai 29. marraskuuta 2012

Tarinointia


22.11 oli viimeisen blogi-tiimin tapaamisen aika tältä vuodelta. Ilta oli onnistunut ja kaikki saivat herkutella jätskibaarista:)


Teimme sana kerrallaan tarinan, jonka haluamme jakaa tänne blogiin teidän kanssa! Kaikki valmiina? Tässä se tulee!
"Kynttilä paloi kirkkaana ikkunalla, joka oli pyöreä. Ja sillä ikkunalla oli pieni vihreä kotitonttu. Kotitonttu istui pulpetilla työskennellen aina, kun kello oli paljon. Kotitontulla oli paljon mustikoita taskussaan. Se söi ja joi mustikoita, koska hänellä oli tuttava metsäkaupungissa, jonka nimi oli joulupukki. Joulupukki rakasti puuroa, jonka makuvaihtoehto mustikka, oli kotitontun keksimä. Kotitonttu oli valloittavan maailmaa kera saanut väriliituja, jotka murenivat. Keskiyöllä kotitonttu hiippaili metsässä mustikoiden vallasta sekaisin. Sillä kutistuessaan mustikoiden voimasta sai pienen yllätyksen, joka ansaitsee aplodit (yleisö hurraa). Tämä tarinan opetus on tärkeä. Nyt ovat kaikki mustikat syöty."

Kiitos kaikille blogi-tiimiläisille kuluneesta syksystä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!