maanantai 28. tammikuuta 2013

Hei vaan!Joo olen tällainen kohta 22 -vuotias turkulainen nuori nainen. Joo täytyy siis sanoa, että olen nainen, joka ei ole vielä löytänyt paikkaansa maan päällä. Toisaalta, onko sitä pakko vielä tietääkkään?
En ole aiemmin oikein kiinnostunut kirjoittamisesta, mutta halu kirjoittamiseen on lisääntynyt entistä enemmän tässä viime aikoina. En ole oikein aiemmin myöskään ollut kauhea lukemisintoilija, mutta nyt sekin on kasvanut.
Harrastuksiini kuuluu teatteri ja kuntoileminen. Kuntoileminen näkyy omalla kohdallani eri tavoin vuoden aikojen mukaan. Talvella se lähinnä on sisällä jumppailua ja keväällä ja kesällä polkupyöräilyä, uimista ja kävelyä sekä juoksemista aina kun sille päälle satun.
Oma henkilökohtainen  mottoni on:  ”Olet täydellinen omana itsenäsi”.  Tuo pitää omalla kohdallani niin paikkansa, miksi täytyy mielistellä muiden ihmisten edessä?

- Flikka91

1 kommentti:

  1. Hei Flikka91!

    Mukavaa saada sinut mukaan meidän yhteiseen blogiin! Tervetuloa ja ihanaa kirjoittamisen iloa sinulle :)

    VastaaPoista

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!