maanantai 4. maaliskuuta 2013

Mimmi Magiaa ja omituisia tarinoita

Turun Tyttöjen Talo oli sunnuntaina 3.3. mukana nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa järjestettävässä Mimmi Magiassa tyttöjen tapahtumassa. Tyttöjen Talon pisteellä tehtiin sormuksia ja luotiin tarinoita. Hullunkuriset tarinat syntyivät niin, että jokainen Tyttöjen Talon pisteellä vieraillut tyttö sai jatkaa tarinaa yhdellä sanalla.

Valmiit tarinat julkaistaan nyt tässä, olkaapa hyvät!

TARINA 1

Olipa kerran tyttö nimeltä Bella. Hän käveli ojassa, kunnes hän kaatui ja oli hämmästynyt. Sitten hän meni kotiin ja alkoi leikkiä koiransa kanssa. Hän tykkäsi heittää palloja. Koira oli vielä hauska ja ruma, mutta se oli söpö. 
Ja yhtäkkiä Bella pelästyi kun koira haukahti ja juoksi pois piiloon. Pihalle puun alle koira pissasi, sitten sen omistaja tuli viereen ja teki koirasta selvää. Tämän tarinan opetus oli, että jokainen pitää koirasta hyvää huolta.

TARINA 2

Pieni Pasi hyppeli taivaaseen. Ja näki sateenkaaren. Sateenkaari oli iloinen ja paistoi kirkkaasti. Hän meni sateenkaarelle ja sanoi terve, mitä kuuluu? "Hyvää!", sanoi sateenkaari. Pasi pelästyi lintua, joka lensi ohitse. Lintu kakkasi Pasin naamaan. Pasi pyyhki kakan hihaan. Hän imetteli, miksi lintu lähti pois?

TARINA 3

Sienimetsässä istuessani hirviö hyppeli kannolla hikisenä auringon paistaessa. Morso mietti, miksi hän on ryppyinen ja tyhmä. Sebastian alias sieni lauloi: "Olen pieni sieni. En halua enää olla mössöä".

Miten sinä jatkaisit TARINA 3:sta? Lähetä keksimäsi tarinan loppuosa osoitteeseen veera.saila@mimmi.fi tai kirjoita alla olevaan kommenttikenttään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!