torstai 27. kesäkuuta 2013

Harvan saaren retki

Tytöjen Talo järjesti retken Harvan saareen. Lähtö oli 19.6 kello 9.45 Tyttöjen Talolta ja bussi lähti 10.10 kauppatorilta. Matka sinne oli aika pitkä, mutta kun saavittiin bussin päätepysäkille käveltiin vähän matkaa ja siellä odotti pieni vene, jonka kanssa mentiin sinne Harvan saareen.
Siellä ekana meille näytettiin paikkoja ja täytyy sanoa, että oli todella ihanat maisemat. Sen jälkeen käytiin nimikierros ketä meitä oli mukana, jonka jälkeen mentiin syömään. Ruoka oli hyvää.


Harvan saaressa oli tyttöleiri, jolle me sitten pidetiin pieni askartelutuokio, jonka jälkeen me saatiin itsekin tehdä pieni kirja. Sen jälkeen osa meistä teki ulkona vesileikin, jonka jälkeen oli taas pientä syötävää. Meidän askartelua ennen kyseltiin lasten nimiä. Askartelu sujuu hyvin. Lapset jopa innoistui tekemään toisenkin. Tehtiin siis kirjanmerkki, joka oli helppo tehdä.Pienen välipalan jälkeen meillä oli omaa ohjelmaa. Osa meistä meni saunaan ja osa meni kokeilaamaan korikiipeilyä. Se oli mielenkiintoista. Siinä oltiin kiinni vaijerissa ja kiivettiin korien päälle. Minusta se oli todella ihana kokemus. Saunomisen ja korikiipeilyn jälkeen meillä oli arvoitusleikkejä jonkin aikaa, jonka jälkeen me mentiin jonkinlaiseen majaan, aika isoonkin. Siellä me käytiin fliiskierros, jonka jälkeen oli ruokailu.

 

Ruokailun jälkeen meidän oli aika lähte taikaisin. Meidät vietiin rantaan josta me käveltiin bussipysäkille. Pysäkillä päätetiin olla rikkinäistä puhelinta. Meillä oli tosiaan hauskaa, moni rupes nauramaan niin paljon, että ei meinnut saada kuiskattua edes sitä sanaa mikä kuuli. Mutta jokainen sanoi sen ja saatiin hyvät naurut. Rikkinäinen puhelin jatkuu bussissa ja nauretiin sielläkin jonkin verran. Matka meni sen vuoksi nopeasti, mutta ainakin meillä oli hirmuisen hauskaa. jokainen halukas sai keksiä lauseen, joka joskus saattoi pysyä samana tai sitten muutui jonkin verran tai jopa ihan kokonaan.
Tekstin kirjoitti Nipsu-Rähina ja kuvia ottivat vähän kaikki. Gallup-kysely ilmestyy blogiin lomien jälkeen elokuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!