tiistai 18. kesäkuuta 2013

RakkaustarinaTämä tarina on tehty yhdessä. Se on syntynyt Turun Tyttöjen Talon avoimessa toiminnassa niin, että jokainen osallistuja sanoo yhden sanan kerrallaan jatkaen edellisen sanasta tarinaa.. :)


Olipa kerran, yhdessä pienessä valtakunnassa prinsessa nimeltään Kristiina. Hän asui kauniissa linnassa. Hänellä oli paljon ystäviä ja lemmikkejä. Lisäksi hän piti ampiaisista. 

Eräänä kauniina kesäpäivänä hän meni Kolaan. Siellä hänen koiransa tapasi hevosen. Hevonen rakastui koiraan. Niinpä eläimet päättivät mennä naimisiin, mutta pappi ei antanut heille lupaa, sillä eläimet eivät olleet samaa sukupuolta. 

Prinsessalla oli vilkas mielikuvitus ja hieman outo... *naurun remakkaa* tapaus. Koirahevoslempi asiassa kävi ilmi, että prinsessa halusi itse mennä naimisiin, mutta hänellä ei ollut asiallista pukua. Siihen hän ei voinut yhtään mitään. Jotenka hän pyysi lainaksi ystäviltään mekkoa sekä kenkiä, vain puuttui sulhanen. Se oli vielä hakusessa. 

Prinsessa kiipesi korkeaan puuhun. Siellä hän bongaili Urhoja kiikarillaan. Silmään osui nuoli. Prinsessa kuitenkin tiesi miten toimia. Hän riensi nuolta kohti, koska jousimies vaikutti sopivalta sulhaselta. Pian prinsessa riensikin alttarille nuoren sulhasensa kanssa. He elivät onnellisina elämänsä loppuun asti. 

Tämän tarinan opetus oli: voit mennä puuhun. Silloin saatat pelästyä ja löytää unelmien miehen.

*Aplodit*  

1 kommentti:

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!