maanantai 30. syyskuuta 2013

Fiilikset katossa

Juteltiin äitini kanssa viime viikolla koirahaaveistani ja sovittiin, että mietin asiaa vielä ja alan säästämään rahaa kerran kuukaudessa tavoitetilille ja ostetaan se koiranpentu sitten, kun on tarpeeksi rahaa. Viimeistään ensi kesänä. Olen onnellinen, että olen äitini kanssa näin hyvissä väleissä, kun nyt olen. Vaikka riitelemme paljon, niin silti äiti on mulle rakkain ihminen koko maailmassa ja se ei tule muuttumaan vaikka mitä tapahtuisi. Haaveilen koiranpennusta, sillä kaipaan aktiivisuutta elämääni ja seuraa muutenkin. Koiranpennun rotu ei ole vielä selvillä, sillä on paljon rotuja, joista jokainen olisi sellainen, kun haluaisin. Päätinpä siis laittaa tähän loppuun kuvia roduista, joista täytyisi siis valita yksi.


Tämä pieni söpöläinen on Cainterrierin pentu


Ja tämä pieni pallero on Chow Chow pentuna


Ja tämä pieni kulhoon piiloutunut pentu on Kultainen noutaja


Ja tämä vähän saman näköinen pikku otus, kun edelläkulkijansa on Labradorinnoutajan pentu


Ja tässä komeilee silkkiterrieri


Ja tämä koirarotu, johon ihastuin jo todella todella pienenä, sillä toisilla kummeistani oli tämänrotuinen koira. Tämä on Tiibetinspanielin pentu


Tämä pieni otus on Valkoinen Länsiylämaanteerieri. Tunnetumpi nimellä Westie


Tästä rodusta olisi löytynyt vaikka kuinka monta maailman suloisinta kuvaa, joista valitsin tämän. Tämä koirarotu on maailman toisiksi pienin heti Chihuahuan jälkeen. Vaikka tämä rotukoira on pieni, niin olen kuullut ja lukenut, että tämä koirarotu on todella haastava koulutettava. Mutta uskon pystyväni kouluttamaan tuollaisen pienen söpöläisen. Tämä on siis Yorkhirenterrieri.

-Kuvat ovat peräisin Googlen kuvahausta-

-Erkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!