torstai 19. syyskuuta 2013

Syysretki Sinappiin

Lähdimme Turun Tyttöjen Talolta klo 16.30 Heidekenin pihalle. Bussi sieltä lähti 17.00 kohti leirikeskus Sinappia. Matka sinne meni hyvin ja aika nopeasti myöskin. Perillä kävelimme saunarakennuksille.

Siellä ehdottettiin esittäytymistä. Tämä siis oli eri yhdistyksien yhteinen syysretki ja siellä oli esim. MLL, Pelastakaa lapset RY, Turun kriisikeskus, Turun Tyttöjen Talo, Avustajakeskus ja joitain muitakin.

18.00 halukkaat naiset pääsivät saunaan ja uimaan. Jos ei halunnut, ei ollut pakko ja sai jäädä pelaamaan ja syömään. Itse menin saunaan ja kävin uimassakin, mutta vesi oli hyvin kylmään enkä ollut kauaa siellä.

Saunan jälkeen naiset sai syödä, jotka siis menivät saunaa. Siellä oli makkaraa, maissia, salaattia, keksiä, mehua ja kahviakin sai. Naisten jälkeen halukkaat miehet meni saunaan. Me Tyttöjen Talon porukka lähdimme kiertelemään ja otimme kuvia. Itse otin kuvia paljon koska paikka oli vieras minulle ja tapasin siellä kyllä tuttuja. Me pelattiin myös mölkkyä porukalla ja itse en voittanut, mutta ei se voitto ole tärkeintä vaan reilu ja hauska pelaaminen. Bussi takaisin Heidekeniin 20.30. Bussimatka takaisin meni hyvin nopeasti kun katsoimme kuvia joita otettiin ja muistelin vanhoja  peruskoulun aikoja ja opettajia.  Me menimme minun vanhan peruskoulun ohi ja siellä oli valot? Mietin vaan ketä siellä oli tai miksi?

Heidekenin pihalla oltiin noin 21.00 ja sieltä lähdin kävelemään kaupungille ja pian sitten olinkin jo kotona. Ja minun mielestäni leirikeskus Sinappi oli todella mielenkiintoinen paikka ja siellä oli hauskaa.

Tässä lopuksi viel kuvia joita otimme siellä ja siellä oli siis todella ihanan näköistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!