torstai 17. lokakuuta 2013

SYYSLOMATEHTÄVÄ / HAASTE

Syyslomaviikolla myös blogiryhmä pitää pientä taukoa. Keksimme kuitenkin ryhmäläisiä varten pienen haasteen tehtäväksi kotona. Se samalla herättelee luovuuden ja  luovan kirjoittamisen maailmaan, johon tutustumme paremmin loman jälkeisellä ryhmäkerralla. Tähän haasteeseen saa toki osallistua muutkin kuin blogiryhmäläiset! :)

Tehtävän voi toteuttaa kahdella eri tavalla; kirjoittamalla tai valokuvaamalla. Voit siis itse valita näistä kahdesta mieluisemman toteuttamistavan, mutta mikään ei estä tekemästä molempia.

KIRJOITTAMINEN

Valitse yksi seuraavista sanoista ja käytä sitä lähtökohtana tekstillesi. Tekstin tyyli on vapaa: voit kirjoittaa runon, tarinan, mielipidekirjoituksen, tunnelmakuvauksen tai pohjata kirjoituksen omiin kokemuksiisi. Ole rohkea ja luova!

Sanat: VILLASUKKA, RAIKKAUS, SATEENVARJO, VÄRIT, KURA, MÄRKÄ, KIRPEÄ ILMA,  VAAHTERANLEHTI, KUMISAAPPAAT.


tai

VALOKUVAAMINEN

Ota 1-3 kuvaa käyttäen yhtä kirjoittamistehtävässä annettua sanaa inpiraationlähteenä. Jos valitset jonkin konkreettisen esineen, mieti miten voisit tuoda sen olemuksen kuvissasi esiin mielenkiintoisella tavalla. Voit kiinnittää huomiota rajaukseen, tunnelmaan, väreihin ja asetteluun. Leikittele ja käytä mielikuvitustasi!


Lähetä kuvasi ja/tai tekstisi osoitteeseen veera.saila@mimmi.fi, niin ne julkaistaan täällä blogissa. Jos sinulla on oma kirjoittajaprofiili, voit kirjoittaa suoraan sen kautta. Kirjoituksia ei julkaista omalla nimellä, joten keksi itsellesi nimimerkki (ellei sinulla sellaista jo ole), jota haluat käyttää blogissa! Tehtävän aikaraja on 23.10.2013.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!