keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Voiko sun mielestä jokainen olla aidosti sellainen kuin on?

Turun Tyttöjen Talon suositussa Miten minusta tuli minä -illassa ke 26.11.2014 klo 17–18 on aiheena sukupuolen moninaisuus ja vieraana transnainen Heidi Mattila. 

Heidi Mattila on 27-vuotias lähihoitaja Tampereelta. Hän haluaa antaa kasvot transihmisille ja kertoa omista kokemuksistaan ja sukupuolenkorjausprosessistaan miehestä naiseksi.
Valtaväestöllä on usein hyvin vähän tietoa sukupuolen moninaisuudesta. Avoimella keskustelulla haluamme edistää tasavertaisuutta ja vähentää ennakkoluuloja. Miten minusta tuli minä -iltaan ovat tervetulleita kaikki 12–28-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset sekä sellaiseksi itsensä kokevat!

Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden Tutkain-lehden haastattelu Heidistä (s. 20): http://issuu.com/tutkain/docs/tutkain_nettiin.7.5.2014
YleX:n haastattelu Heidistä liittyen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin: http://ylex.yle.fi/…/myos-liigajailla-on-homoteltu-urheilij…


Julkaisemme mielellämme tähän aiheeseen liittyviä tekstejä myös täällä blogissamme. Tekstisi voi olla juuri sinun näköisesi. Se voi olla kantaaottava, kysymyksiä herättävä, pohtiva, muisteleva, ym... Lähetä tekstisi osoitteeseen info@mimmi.fi tai kirjaudu omilla tunnuksillasi, niin julkaisemme sen täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!