torstai 18. joulukuuta 2014

Joulunaikaa

Itse en oikein lumesta pidä, mut lumen ansioita on valoisaa ja kyl lumi kuuluu talveen. No itse joulussa on parasta perheen kanssa oltu aika ja se että meillä on rauha.

Jouluruuat tuo ihanan tuoksun ja se, että saadaan olla rauhassa. Ei tarvitse miettiä mitään suuri asioita. Joulumusiikki on ihana kuunella itse tykkään monesta joululaulusta, mut Juolumaa on ykkönnen. No toki kaikki on ja mikä ihaninta katsoa aamulla Joulupukin kumaalinjaa. Se tuo sen ihanan tunnelman ja myös se kun saa koristella joulukuusen. Meillä on jo jokunen vuosi ollut tekokuusi .

Pipareiden ja torttujen tekeminen on ihanaa, mut me tehdään myös lihapullia jouluksi. Se on meidän perheeen perinnejuttu. On meillä muitakin perinteitä, kuten se, että aattona ollaan kaikki yhdessä ja juhitaan. Juodaan glögiä ja kuunellaan joulu lauluja. Avataan toki lahjat, kun ollaan ne jaettu ja voi olla, että jotain muutakin tehdään. Mut yhdessäolo ja rauha on se tärkein.

En mä osaa oikein muuta sanoa mun joulusta, koska meillä on suurin piirtein sama juttu joka vuosi. Oikein hyväää ja rauhallista juolu kaikkille. Ja muistakaa, olette tärkeitä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!