maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kun politiikka ja puolueet herättävät vain suuren kysymysmerkin

Tule Turun Tyttöjen Talon
PUOLUEILTAAN
ke 18.3. klo 16.30–18.30!

Tyttöjen Talolle saapuu edustajia viidestä eri puolueesta:
Anna Sirkiä (Keskusta)
Saara Ilvessalo (Vihreät)
Nelli Baran (Sosialidemokraatit)
Kike Elomaa (Perussuomalaiset)
Li Andersson (Vasemmistoliitto)

Puolueiden edustajat kertovat Tyttöjen Talon kävijöille oman puolueensa taustasta, arvomaailmasta, asioista joita puolue ajaa ja mitä puolue on konkreettisesti viimevuosina saavuttanut.

Puolueiden puheenvuoron pituus on 10 minuuttia/puolue. Sen jälkeen kaikilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä poliitikoille. Voimme miettiä yhdessä kysymyksiä jo etukäteen maanantaina ja tiistaina. Lisäksi Turun Tyttöjen Talo esittää kysymyksiä liittyen nuorisotyöhön ja sukupuolisensitiivisyyteen, mikäli aikaa jää. Keskustelulle on aikaa tunnin verran.

- Suomessa järjestetään eduskuntavaalit 19.4.2015. Tyttöjen Talon Puolueillasta voit sinäkin saada vinkkejä ja apua äänestämiseen.
- Lisätietoa vaaleista löydät linkistä: www.eduskuntavaalit-2015.fi.
- Lisäksi voit tehdä Allianssin nuorille suunnatun vaalikoneen osoitteessa http://nuortenvaalikone.fi löytääksesi oman ehdokkaasi!

Tervetuloa kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!