perjantai 2. joulukuuta 2016

Jouluterveisiä Varissuolta

Hei ihanaiset!

Varissuon syksyn kautta laitettiin eilen joulupakettiin ja toimintaa jatkuu vielä viikon retkien muodossa. Lauantaina mennään keskustan Tyttöjen Talon avoimiin päiviin ja siitä Petreliuksen uimahalliin uimaan. Ensi viikon keskiviikkona vieraillaan keskustassa Meidän maailmat juhlassa. 
Lauantaina 10.12. on odotettu kyläilyreissu Porin Otsolaan, joka tekee siellä setlementin nuorisotyötä. Viikolla 50 työntekijät vetäytyvät yhdessä miettimään kulunutta kautta ja sitä miten kevätkaudesta voidaan tehdä entistäkin parempi.

Allekirjoittanut lähtee äitiysloman viettoon joulukuun puolessa välissä ja palaa taas takaisin kuvioihin ensi syksynä. Muita suuria asioita Tyttöjen Talon ensi vuoteen mahtuu paljonkin, mm. juhlitaan Talon 10-vuotistaivalta Turussa sekä vuosi 2017 on Varissuon Pikkusisko-hankkeen viimeinen toimintavuosi.

Parhaiten tästä syksystä on jäänyt mieleen ehdottomasti kävijöiden ilo ja nauru. Onhan toki mukaan mahtunut haastavia tilanteita, joita on sitten yhdessä  lähdetty ratkomaan. Toisten kunnioittava kohtaaminen on ollut suurin taito, jota ollaan yhdessä harjoiteltu pitkin syksyä. Paljon ollaan taas koettu yhdessä sekä opittu, niin kävijöiden kuin ohjaajien taholta.

Täällä Varissuolla upean toiminnan on mahdollistanut korvaamattomat vapaaehtoisemme, tuntityöntekijät sekä ihanat työkaverit. Lämmin kiitos kaikille <3

Näillä sanoin haluan toivottaa kaikille mukavaa alkanutta joulukuuta ja halataan kun tavataan!


t. Mariam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!