perjantai 16. kesäkuuta 2017

Terveiset kesätyöntekijöiltä!

Moi! Olemme Duyen ja Kiti, ja olemme olleet kaksi viikkoa Varissuon Tyttöjen Talolla kesätyöntekijöinä. Kesätyömme Tyttöjen Talolla alkavat lähestymään loppuaan, ja ajattelimme kertoa hieman, millaista on työskennellä Tyttöjen Talolla. Ensimmäisen viikon aloitimme kädentaitotilan ja varastojen siivoamisella, ja saimme järjesteltyä kaiken siististi paikoilleen. Torstaista eteenpäin olimme keskustassa valmistelemassa Turun Tyttöjen Talon 10-vuotissyntymäpäiväjuhlia. Perjantaina kävimme laittamassa tekemämme koristeet paikoilleen. Juhlat olivat mahtavat sekä ruoka oli maittavaa! 
 Seuraavalla viikolla kävimme ostosreissulla ja ostimme hieman lisää tarvikkeita kädentaitotilaan. Keskiviikkona lähdimme tyttöjen kanssa vesibussilla Ruissaloon. Siellä saimme tutustua ihaniin tyttöihin sekä leikittämään heitä. Lakanapingis oli kyllä parasta! Heippa! Me olemme Linnea ja Andreea. Mekin olemme olleet töissä Tyttöjen Talolla kaksi viikkoa, mikä on ollut tosi mukavaa. Olemme työskennelleet keskustan Tyttöjen Talolla ja tehneet monenlaisia työtehtäviä. Ensimmäisellä viikolla purimme neulegraffititöitä, siivosimme, kävimme kaupassa ja järjestelimme 10-vuotissynttäreitä yhdessä Duyenin ja Kitin kanssa. 
Toisella viikolla olemme siivonneet, järjestelleet tavaroita ja kaappeja, ja tiistaina oltu  mukana retkellä Pansiossa. Tapahtuma oli tarkoitettu nuorille äideille ja se pidettiin Pansion Me-talolla. Siellä me hoidimme lapsia, lakkasimme kynsiä ja pidimme seuraa nuorille äideille. Päivä oli todella onnistunut! Torstaina saimme vieraita Jyväskylästä ja valmistelimme heille salaattibuffetin. Ruokailun jälkeen menimme vielä heidän kanssa kävelemään Aurajokea pitkin ja nauttimaan lämpimästä säästä. Kaiken kaikkiaan meillä on ollut todella kivaa olla kesätöissä Tyttöjen talolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!