maanantai 5. syyskuuta 2011

Raunis tulee julki

Tämän on kirjoittanut Raunis, 14-vuotias randonyymi jostain päin Itä-Turkua.

Harrastan sanataidetta, vapaapalokuntaa, besserwisseröintiä, hysteerisesti nauramista ja muuta yhtä hyödyllistä. Mutta koska tämän ei ole tarkoitus olla selitys ajankäytöstäni, voisin yrittää hienojen, hämmentävien piirteiden julkituomista!

Minulla on aivan liikaa mielipiteitiä, joita en osaa olla julistamatta kiveen hakattuna totuutena. Olen myös olevinani jonkun sortin ihmisvihaaja, mutta oikeasti omaan liiankin vahvan taipumuksen kiintyä (lue: =muodostaa pakkomielteen halailla/roikua nilkoista) ihmisiin, olen vain niin hervottoman ujo ja huonon itsetunnon omaava. Tykkään sanoa ihmisille, että he ovat nättejä/heillä on kivat vaatteet/silmät/(lisää asia tähän).

Politiikka on evvk.
Kissat ovat ihania.
Talkkunasuklaa on hyvää ja uunimunakas.

Kaiken kaikkiaan olen sosiaalisesti epäkorrekti, sekopäinen ja outo, mutta kaikin puolin ihastuttavan rakastettava persoona

- Raunis

1 kommentti:

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!