maanantai 7. marraskuuta 2011

Kirjeenvaihtoa Helsingin Tyttöjen Talolta ja vastaus blogihaasteeseen no. 1


Tarinat jatkuvat yhä edelleen...

Hyvää muistetaan, pahaa muistetaan vielä paremmin, mutta vain erikoista muistetaan pitkään. Pieni outo kohtaus, tapahtuma tai esine voi olla pitkään tai jopa koko elämän muistissa, tajuamattakaan sitä. Erikoiset ja ihmeelliset asiat nostavat sydämen sykettä ja nopeuttavat verenkiertoa, ne saavat kehon kiihtymykseen ja aivot kiinnostukseen ja juuri tämän takia oudot ja ihmeelliset asiat jäävät helpommin päähän.

Tämän tajunneet, median huipulla olevat tähdet ja julkkikset käyttävät sitä hyväkseen. He tekevät outoja asioita ja käyttäytyvät, meidän mielestämme, erikoisella tavalla saadakseen lisää näkyvyyttä ja mainontaa. Ja tämähän on heillä ONNISTUNUT!!!

Tänään päädyin katsomaan Lady Gagan uuden singlen (You and I) musiikkivideon ja yhden pienen kohtauksen takia rupesin tykkäämään koko kappaleesta. Se on aivan mielettömän hienoa, kun Lady Gaga itse istuu keskellä peltoa pianon ääressä ja pianon päällä istuu komea mieshenkilö savuke kädessä, joka osoittautuikin itse Lady Gagaksi. Tämä on ensimmäinen Lady Gagan musiikkivideo josta pidin, en yksityiskohtina, mutta kokonaisuutena. Tämä on aika hyvä kuva taruolennoista ja kaikenlaisista satuhenkilöistä aikuisen silmin. Voisin sanoa tätä aikuisen saduksi. Tämä voi olla myös kuva siitä, millaisiksi nämä satuolennot kasvoivat ja miten he ovat muuttuneet ajan mittaan. Me kaikki kasvoimme näillä tarinoilla, mutta kukaan ei tiennyt niiden oikeaa loppua. Tekeeköhän Lady Gaga joskus vielä musiikkivideon, jossa satu päättyisi hyvin? Niin kuin pienenä on totuttu kuulemaan; Happy End.

- Darya, 16 vuotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!