maanantai 16. tammikuuta 2012

Vastaus blogihaasteeseen: Jos saisitte valita kenet tahansa presidentiksi, kuka se olisi ja miksi?

Kissa Pressa:

Jos saisin valita kenet vain suomen presidentiksi se olisi helppoa: Tarja Halonen. En tarvinnut edes aikaa tämän kysymyksen miettimiseen, sillä tiesin heti miten vastaisin.

Harmittaa että häntä ei voi enää äänestää 2. kauden, 12 vuoden- jälkeen.

Mutta miksi Tarja Halonen?!

Moni kommentoi ettei hän ole saanut mitään aikaiseksi. Ehkä ei heistä. Ja pitää muistaa, että Suomessa presidentin valta ulottuu lähinnä ulkopolitiikkaan, muusta päättää hallitus ja eduskunta.

Halonen on hoitanut tehtävänsä mielestäni hyvin. Hän on esim. luonut erittäin hyvät suhteet Venäjään, joka on kaupankäynninkin kannalta merkittävä pienelle Suomelle.

Halonen on nostanut esiin keskustelut tasa-arvosta, rasismista ja naisten asemasta maailmalla. Hänellä on hyvät arvot ja hän on vahva nainen.

Tarja nauttii myös osallistumisesta erilaisiin urheilutapahtumiin ja rakastaa mm. valokuvausta ja kissoja. Pian päättyvän presidenttiyden jälkeen Tarjaa odottaa moni uusi haaste maailmalla. Häntä on pyydetty moniin huipputehtäviin jotka edistäisivät mm. naisten aseman paranemista maailmalla.

Se mitä Tarja Halonen saa vielä aikaiseksi, jää meidän kaikkien nähtäväksi. Kiitän näistä vuosista.

T:Axuli83

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!