maanantai 16. tammikuuta 2012

Vastaus blogihaasteeseen: Miltä tuntuisi jos joutuisit elämään ilman sähköä?

Pimeyttäkö vain?

Mielenkiintoinen kysymys, jos otetaan huomioon, että osa suomalaisista joutui sen tekemään jopa 10 päivän ajan Tapaninpäivän myrskyn seurauksena. Tahtoi tai ei. Itse en onneksi ollut tuossa joukossa (vielä), sillä olisin tullut hulluksi ilman tv:tä. Päässä alkaa humista jo siinä vaiheessa kun kuva katoaa, eikä se tule millään takaisin vaikka siitä on maksanut. Varsinkin, jos näin tapahtuu useamminkin kuin vain kerran kuukausien aikana.

Itseltä löytyy kokemusta viikon ilman telkkaria olosta, pakon edessä. Voin sanoa, että joka päivä kun tulin kotiin olin laittamassa tv:n päälle, vain huomatakseni että sitä ei ole!

Huomasin ajan kuitenkin kuluvan yhtälailla, oli tv:tä tai ei.

Tämä kysymys koski kyllä varsinaisesti sähköä, mikä minulla oli tuonakin aikana, mutta osoittaa myös sen, että jos joku sähkölaite puuttuu olemme ihan hukassa. Se on nykyään normielämän edellytys, sillä kaikki toimii sähköllä. Elämä ilman jääkaappia, mikro ja toimivaa hellaa ei kyllä onnistu vaikka muista joutuisikin luopumaan. Toisaalta ehkä joltakin onnistuu sekin, mutta ei multa!

- Axuli83

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!