maanantai 7. toukokuuta 2012

American pie saapuu jälleen!

En ole nähnyt kaikkia American Pie elokuvia aikaisemmin, mutta muutaman niistä olen nähnyt ja tykästynyt niihin oikein kovasti. Aivan hulppean hauskat komediaelokuvat! Naurulta ei voi välttyä; edes elokuvan jälkeen!


American Pie: Reunion (suom. American Pie: Luokkakokous) oli mielestäni yksi niistä elokuvista joista pidän. Tämäkin American Pie oli täynnä hauskuutta ja draamaa, niin kuin edeltäjissäkin. Itse en voinut olla nauramatta elokuvan aikana lähes ollenkaan; ellei alkua lasketa mukaan.
Itselleni tuli joissakin kohdissa mieleen aikaisempi ja yhtä hyvä kuin tämäkin oleva elokuva American Pie: Naked Mile (suom. American Pie: Alaston Maili).


Elokuvasta jäi yksi kohta parhaiten mieleen, kun yksi miehistä, ketä oli osallistunut luokkakokoukseen, teki "pienen" kepposen nuorille 18-vuotiaille pojille. Mies oli kiinnittänyt poikien vesiskootterit köydellä toisiinsa ja lopuksi autoonsa. Saatuaan kiinnitystyöt valmiiksi mies hyppäsi autoonsa yhden pojista huomatessaan miehen. Samalla kun mies painoi kaasun pohjaan elokuvassa alkoi soimaan Na Na Na kappale My Chemical Romance:lta. Siinä sitten katosin aivan hämilläni valkokangasta, ihan kuin joku olisi lyönyt mua jollakin kovemmalla esineellä päähän kunnes aloin nauramaan aivan hysteerisesti.
En kyennyt uskomaan sitä totuutta, että parhaimmistoon kuuluvasta elokuva-"sarjan" uusimmassa elokuvassa alkaa soida aivan ykskaks lempi bändini yksi suosikkikappaleista. En toki pysty vieläkään uskomaan sitä todeksi.


Pidin elokuvasta, sillä omasta mielestäni elokuva kertoi ystävyydestä - siitä miten totuus voi oikeastikin loukata jotakuta todella paljon ja väärinkäsityksistä parisuhteessa.
Mielestäni elokuvassa oli hienosti tuotu juuri täysi-ikäisyyteen tulleiden nuorien juominen ja mihin/miten se loppu ilta voikaan päättyä.


Jos yhtään pitää komediasta, niin suosittelen katsomaan kyseisen elokuvan ja itse ottamaan selvää mitä ihmettä luokkakokouksessa oleville miehille ja juuri täysi-ikäisyyteille nuorille oikein tapahtuukaan. Meneekö kaikki niin kuin on suunniteltu?


-Sparrow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!