maanantai 7. toukokuuta 2012

Oikeanlaista asiakaspalvelua, jännitystä ja nauramista

Kävin tossa sitten eilen vaihtamassa kenkut (niin kuin kehotettiin) ja se onnistui oikein loistavasti. Myyjä oli todella mukava ja asiallinen.

Selitin asiani hänelle ja hän vain totesi, että: "Tehdään reklamaatio, et onko sulla ne kengät mukana?"
Siinä sitte kerroin hänelle niiden olevan jalassani ja hän sanoi, että voin mennä valitsemaan uudet kengät ja sitten tehtäisiin reklamaatio.
Kaikki meni aivan hyvin ja hienosti, ihmettelin vain, että miksei hän halunnut kuittia niistä kengistä, mutta mitäpä siitä sanomaan.
Sainpahan nyt sitten uudet kenkut jalkojeni alle tallattaviksi. =)
Olis vissiin kannattanu jo aikasemmin uskoo ammattitaitoista ihmistä, mutta ei voi koskaan uskoa heti ekasta kerrasta.

Tuon lisäksi, kävin nappaamassa rauttikselta, yhen tollase randomin muijan (oikeesti kyseessä on kaveri eikä mikään random muija...) mun kämpille. Kaikkea mahdollista ehtikin yhden loppupäivän aikaa tapahtumaankin, mutta ei niistä sen enempää. ;)

Nuiden lisäksi sain yhteystiedot Turun Pääkirjaston siivoojalle (luultavastikin pomo), joten innolla odottelen ensi viikkoa jolloin saan kuulla tuomioni, pääsenkö pääkirjastolle siivoomaan, vai en...

-Sparrow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!