torstai 24. toukokuuta 2012

NYT VOI VOITTAA MATKAT BUDAPESTIIN JA STRASBOURGIIN


”Nuoret kysyvät” -valokuvauskilpailu käynnissä

Euroopan-laajuisen Tieto on oikeus! -kampanjan valokuvauskilpailu on käynnistynyt! Kilpailu on avoin kaikille eurooppalaisille 13–30-vuotiaille nuorille. Valokuvakilpailun teemana on ”Young people are asking / Nuoret kysyvät”, ja se jatkuu elokuun loppuun saakka. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä teemaan sopivan kuvan Tieto on oikeus! -kampanjan eurooppalaiselle Facebook-sivulle www.facebook.com/informationrightnow. Liitä kuvasi mukaan sen sisältöä selittävä kuvateksti sekä tieto siitä, missä maassa ja millä paikkakunnalla kuva on otettu.

Parhaita kuvia valitaan kahdessa eri kategoriassa: eniten tykkäyksiä Facebookissa saaneet sekä tuomariston valitsemat. Pääpalkintoina ovat matkat Budapestiin ja Strasbourgiin. Kilpailussa jaetaan myös muita palkintoja, kuten etuseteleitä Amazon.comiin ja Interrail Global Passeja!

Lue lisää kampanjasta ja jaa omat ajatuksesi tiedontarpeistasi sekä oikeuksistasi suomalaisella Facebook-sivulla: www.facebook.com/TietoonoikeusEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!