torstai 28. kesäkuuta 2012

Hyvää kesää! -arvonta

Turun Tyttöjen Talon blogi jää kesätauolle. Toiminta jatkuu taas elokuussa 2012.

KESÄN AIKANA ON KÄYNNISSÄ KAKSI ARVONTAA!

1. Lähetä blogiimme kuva tai vapaamuotoinen teksti parhaimmasta kesämuistostasi.
Kesämuistotekstit ja -kuvat tulee lähettää osoitteeseen veera.saila@mimmi.fi 5.8.2012 mennessä. Laitathan sähköpostiisi yhteystietosi sekä nimimerkin, jolla haluat kuvasi/tekstisi julkaistavan.


2. Luettuasi blogiamme, kommentoi jotakin sinulle mielenkiintoista blogitekstiä.
Kommentit voi kirjoittaa tekstien lopussa oleviin kommenttisarakkeisiin. (Kommentit tullaan tarkistamaan ennen julkaisua.)
Yksi kommenteistä voittaa!

Kaikkien arvontaan nro 1 ja 2 osallistuneiden kesken arvomme vapaaliput Jokke Jokijunan kyytiin sinulle ja kahdelle kaverillesi! Luvassa ihanan erilainen retkipäivä kaikkine Turun nähtävyyksineen :) Liput ovat voimassa aina Turun päivään asti (16.9.2012). 


Arvonnat suoritetaan viikolla 32. Lisäksi kaikki tekstit ja kuvat julkaistaan täällä Turun Tyttöjen Talon Blogissa syksyn aikana.

Lue lisää Jokke Jokijunan kesäisistä reiteistä Turussa täältä!  Kiitos Jokke Jokijuna lipuistasi!

                         Ihanan rentouttavaa kesää kaikille!!Terv. Turun Tyttöjen Talon työntekijät

2 kommenttia:

  1. Saako lähettää monta kuvaa (samasta muistosta) vai pitääkö olla vain yksi kuva? Ja saako lähettää pienen tekstin pätkän liittyen kuvaan? Ja vielä yksi kysymys: jos on tyttöjen talon blogin tunnukset saako kuvan/tekstin laittaa suoraa sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Smith! Pahoittelen, että vastaus tulee näin myöhään lomien takia. Saa lähettää useammankin kuvan ja toki saa liittää tekstinkin! Voit tallentaa ne tänne blogiin itse tunnuksillasi, mutta Tyttöjen Talo julkaisee ne. Voimme antaa vielä muutaman päivän lisäaikaa kilpailulle :)

      Poista

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!