keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

"I can remember things now"

Falling in Reverse interview

Ronnie Radke- Escape the Fate:n entinen laulaja, Falling in Reverse:n nykyinen laulaja; menee mieluummin nukkumaan 11 illalla kuin juhlisi rankasti.
Tuo pahikselta vaikuttava rokkari, sekoilevaa taustaa omaava mies onkin pohjimmiltaan vain niin herkkä ja hauras ihmisolento.
Haastattelusta tulee vain mieleen, kuinka joku ihminen oikeasti voikin olla niin hauras, herkkä ja hyväsydäminen kun kyseessä kuitenkin on vanhalla Rock 'n' Roll tyylillä elänyt mies.
On hienoa huomata, kuinka teljettynä neljän seinän sisälle, voi saada ihmisen ymmärtämään ja näkemään asioita täysin eritavalla, kuin tavallisesti ajattelisi.
On myös hienoa kuinka Ronnie pystyy myöntämään, ettei haluaisia elää enää tuolla samalla Rock 'n' Roll elämäntyylillä.
Tuokin Rock 'n' Roll käsitys on mielestäni muuttunut vuosien varrella- enää sitä ei tunnu niin paljoa törmäävän bändeihin jotka sekoilisivat, juhlisivat kuin viimeistä päivää ja vetäisivät keikkaa aivan kuin ei oltaisi nukuttu viikkoihin.
Ehkä pikemminkin se miten itse näen tuon käsityks olisi pikemminkin se, että lauluihin kiinnitetään huomiota enemmän -halutaan, että on jotain sanomaa. Ei sekoilla kiertueilla tai ylipäätään keikoilla, halutaan paljon mieluummin nukkua kuin lähteä juhlimaan vieraassa kaupungissa.
Mieluummin sitä katselee lempibändiään, mikä ei sekoile lavalla, joilla on sanoituksissaan jotain sanomaan, jotain mitä antaa ja jakaa muulle kansalle.

Uusi bändi ja uudet tuulet-Ronniesta on nähtävästi tullut uusi ja hieno mies.

I gave all the respect, love Ronnie and his new band Falling in Reverse. That is his new beginning.



-Sparrow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!