torstai 7. kesäkuuta 2012

Puistofestarit!


Puistofestarit 22.5.2012
Tiistaina 22.5. Turun Tyttöjen Talo järjesti puistofestarit Barkerin puistossa jokirannassa. Siellä meillä oli muun muassa musiikkiesityksiä ja myyjäiset missä sai ostaa tyttöjen tekemiä koruja ja koristella oman muffinssin. Illan aikana oli myös capoeira-työpaja mihin kuka tahansa sai osallistua. Meillä oli tavoitteena saada noin kaksikymmentä ulkopuolista osallistujaa. Se oli hyvä tavoite, koska se toteutui. Fiilis oli kohdallaan kun aurinko paistoi ja kaikki näytti olevan hyvällä tuulella.

Ja sama ruotsiksi och samma på svenska..
Tisdagen den 22.5 arrangerade Åbo Flickornas Hus en parkfestival i Barker parken vid åstranden. Där hade vi bland annat musikuppträdanden, försäljning av muffinsar man fick dekorera själv och smycken som flickorna hade gjort själva på flickornas hus. Under kvällen fanns det också möjlighet att delta i en Capoeira verkstad. Vi hade som mål att få minst tjugo utomstående deltagare och vi uppnådde vårt mål ganska bra tror jag. Stämningen var på topp då solen sken och alla var på gott humör.

Teksti / text: Jenny, Harjoittelija/Praktikant på Turun Tyttöjen Talo
Kuvat / foton: Piksu 

                




                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!