tiistai 2. huhtikuuta 2013

Päivitetty Turun Tyttöjen Talon Blogi-tiimin tulossa oleva ohjelma

Jos olet 12-28 -vuotias tyttö/nuori nainen ja haluat toimintaamme mukaan niin ilmoittaudu info@mimmi.fi tai Blogi-tiimin ohjaajalle Veeralle: 045-255 7170. Tiimi kokoontuu pääasiassa torstaisin klo 17-19 Turun Tyttöjen Talolla (Yliopistonk. 26b, 6. krs.). Mukaan pääsee kesken kauden ja osallistua voi myös etänä. Kaikki toiminta on maksutonta!

To 4.4. Musasta blogiksi
Tutustutaan Turun pääkirjaston musiikkikirjastoon ja heidän pitämään blogiin. Lisäksi leikkimielinen levyraati! Tavataan Turun pääkirjaston uuden puolen aulassa klo 16.55.

To 11.4. Tytöt, tarinat ja tunteet
Käsitellään tyttöyteen ja tunteisiin liittyviä asioita kirjoittamalla ja valokuvaamalla

To 18.4. Henkilöhaastattelu: Belgiasta Suomeen muuttanut Ianthe, joka toimii nyt Turun Tyttöjen Talon harjoittelijana

La 20.4. Blogi-juhla!

Kutsu: Tervetuloa Turun Tyttöjen Talon Blogi-juhlaan 20.4. klo 14 -18. Tämä kutsu on kaikille, jotka ovat olleet jollakin tavalla Blogi-toiminnassamme mukana kuluneen kahden vuoden aikana.
Ohjelmassa mm. naamiaiset, visailua, valokuvaamista, herkuttelua ja muuta hauskan pitoa. Paras naamiaisasu palkitaan (naamiaisasuun pukeutuminen on vapaaehtoista). Ilmoittaudu su 14.4. mennessä: veera.saila@mimmi.fi tai 045-2557170. Osallistuminen on ilmaista.


To 25.4. Vierailu Åbo Svenska Teateriin: Tutustutaan Suomen vanhimman teatterin kulissien taakse ja historiaan. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus kirjoittaa tarinoita ja juttuja vierailun inspiroimana. Sitova ilmoittautuminen kierrokselle 17.4. mennessä: veera.saila@mimmi.fi tai 045-255 7170.

To 2.5. Kevään viimeinen kerta
Ohjelma selviää myöhemmin

(Pidätämme oikeuden muutoksiin)

Lisäksi kevään aikana tulossa yhteiseen blogiimme liittyvää toimintaa Turun Tyttöjen Talon Avoimessa toiminnassa klo 14-17. 


Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!