tiistai 21. toukokuuta 2013

Digitarina

Osallistuin Tyttöjen Talolla Digitarina työpajaan, jossa tehtiin yksi digitarina omista vahvuuksistamme.
Työpajassa oli mukavaa olla mukana; toiset ryhmäläiset olivat mukavia ja oli siellä yksi tuttukin :) Tällaisia työpajoja saisi olla enemmänkin ;)

Omien vahvuuksien löytäminen oli hieman hankalaa, mutta kyllä ne sieltä löytyivät... Ties millaisten mutkien kautta, suoraa tietähän mulla kun ei tunnu olevan. Aina täytyy tehdä mutkien kautta, niin myös tämä...
Tässä siis työni lopputulos, toivottavasti pidätte!
-Ronnie

4 kommenttia:

 1. Loistavaa! Vahva ja ihana nuori nainen tässä esittäytyy! :) Sopisi hyvin vaikkapa opetus-/kannustuspuheeksi muillekin, joilla on haasteita raha-asioiden kanssa! Sitkeys palkitaan! :) t. Johanna (työntekijä)

  p.s. Kiva, kun tajusin tulla täältä tämän katsomaan, kun en pääse kevätjuhliin, jossa se olisi näytetty, kun olen työmatkalla, nyyh! :( Mutta nähdään kaikki taas viimeistään syksyllä onneksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia oikein paljon Johanna! Itse en kyllä tosin sitten tiedä tuosta opetus-/kannustuspuheeksi sopivuudesta, kaikki kun eivät kuitenkaan osaa englantia. Hyvä nyt vasta huomata, että tähään on tullut kommenttejakin.

   Poista
 2. Tosi hieno ja rohkea juttu! Siis video ja tarina. Ja äännät englantia loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anonyymi kommentistasi! Videon teko oli yllättävän helppoa, mutta sen näyttäminen muille aluksi ei ollutkaan niin helppoa kuin luulin.

   Ja kiitokset molemmista kommenteista, vaikka huomasinkin nämä vähän myöhään!

   Poista

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!