maanantai 27. toukokuuta 2013

iMove-tapahtuma

Päivä alkoi levyjen soidessa ja siinä jonkin verran tanssistiin ja kuuneltiin musiikkia. Päivä oli aivan mahtava. Tanssitiin musiikin mukana. Siinä jonkin ajan päästä pelasin korista  uuden ystäväni kanssa ja heittettiin myös frisbee golfia ja kirjoitettiin liiduilla maahan. Kuviakin otettiin jonkin verran. Päivä oli aivan mahtava, koska tunnelma siellä oli hyvä ja sain uuden ystävän, jonka kanssa innostuttiin dj:n hommasta. Kokeiltiin dj:n homaa ja se oli ihan sairaan kivaa ja siistiii, ja menään kesällä pelamaan korista ja vaiks mitä muuta kivaa tehdään yhdessä. Meistä tuli mitä parhaimmat ystävät . Päivä meni hyvin nopeasti ja vauhdikaasti ja tanssien merkeissa. Olin jopa melko hyvä koriksessa ja frisbeegolfissa. Sain korejakin jonkin verran ja hauskaa oli. Hatmitti kun tapahtuma loppui ja meni niin nopeasti ja oli ikävä, kun se loppui näin nopeasti. Tapahtuma oli aivan ihana ja mieleen painuva.

2 kommenttia:

  1. Mustakin oli hauskaa tapahtumassa, vaikka illalla, kun pääsin kotiin, olin kyllä aika poikki! Niin ja tytöt soitti tosi hyvää musiikkia! :) t. Johanna (työntekijä)

    VastaaPoista
  2. Kiitos oli kivaa soitaa ja oli hauska. En itse pitkään aikaan mennyt noin kovaa kuin to menin. ja innoistuin koriksen pelaamisesta:)

    VastaaPoista

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!