tiistai 10. syyskuuta 2013

Minne se loma katosi?

Olen ollut kohta viikon työkokeilussa aivan mahtavassa paikassa. Mutta silti sitä tulee ajatelleeksi, että mihin se loma oikein katosi; tai no "loma", eihän mulla varsinaisesti mitään lomaa tässä ole ollut... Pelkkää asioiden setvimistä.
Olen kyllä tykännyt olla harjottelupaikassani, mutta välillä vain tuntuu siltä että sitä "lomailua" olisi voinut jatkua hieman pidempäänkin. Toisaalta, en tahdo olla kovin pitkää työmarkkinatuella ja toimeentulotuella. On paljon mukavempaa saada sitä "palkkaa" kuin niitä tukia. Tosin tästä jaksosta tulee se työmarkkinatuki, mutta jos kaikki nyt menee niinkuin itse toivon ja haluan niin sopimus muuttuu toisenlaiseksi tämän kuuauden jälkeen.

Tämä on sitä työntekijän normaalia arkea, mutta onko tämä siltikään sitä mitä tahdon? Onko mikään mitä suotuisin tekemään sitä mitä tahdon? Mitä jos ei ole, mitä sitten? Miksei vain saisi olla kuin "ellun kanat" ? Se olisi mukavaa, mutta kuinka kauan? Ehkä tämä vaihtoehto on vain parempi. Ei, en tarkoita etten pitäisi tästä työstä; päinvastoin- tämä on aivan mahtavinta mitä olen aikasemmin eläissäni tehnyt! Mutta kuuluuko tähän arkeen ne satunnaiset ajatukset siitä, että saisi vain olla, vaikka työ olisi mielekästä?


-Ronnie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!