torstai 7. marraskuuta 2013

Blogitiimin keksimiä kummitusjuttuja Turun linnan Halloween-kierroksen inspiroimina

Juttu 1


 Eräänä erittäin pimeänä yönä joukko vankeja heitti vanginvartijan ikkunasta pää edellä katukivetykseen. Vartija kuoli heti. Nykyään vartijan sielu vaeltelee sisäpihalla. Aina vartijan kuolinpäivänä sama traaginen tapahtuma toistuu uudestaan.


Juttu 2


Pimeänä, sateisena iltana ainoastaan hotellihuoneiden ikkunoiden valot loistavat. Ikkunat kätkevät taakseen monia asioita. Eräskin vanha leski katsoo kaukaisuuteen kaivaten edesmennyttä miestään. Hän ei vain tiedä, että mies on hänen vierellään aina ja ikuisesti. Yön edetessä, muiden ikkunoiden sammuesa, yksi yhä valaisee. Rouva katselee edelleen kaukaisuuteen. Aavemainen henkäys poskellaan, lämmön täyttäessä sielunsa, hän nukahtaa. Unessa mies tanssittaa häntä ja kuiskaa hänen korvaan: "Olen luonasi ikuisesti." Rouva hätkähtää tajutessaan miehensä asuvan linnassa haamuna.


Juttu 3

Täällä karmivassa linna siivessä vaeltelee nääntyneen vangin kummitus. Pimeän tullen linnassa kuuluu kahleiden kilinää ja askelia. Hän etsii seuraavaa uhria, jolle kostaisi kohtalonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!