keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Tyttö

Tytöt on arkoja, iloisia, rohkeita, jotkut jopa suorasanaisia. Jokainen on kuitenkin erilainen ja siksi tärkeä. Jokaisen tytön pitäis saada olla oma itsensä.

Moni tyttö esittää jotain mitä ei oikeasti ole. Mutta se ei kannata, koska minusta  jokaisella tytöllä on oikeus olla juuri sellainen kuin on. 

Itse esitän joskus jotain muuta kuin olen. Jotkut tytöt on arkoja puhumaan vaikka ihastukseleen, mut joku voi olla taas tosi rohkea siinä.

Jokainen tyttö käsittelee myös asioita eri tavalla. Mutta jokaisen tytön pitäis silti ymmärtää, että on tärkeä omana itsenään, ja hänet hyväksytään ainakin  turvapaikkassa sellaisena kuin hän on.

Voin olla tuvapaikkassa oma itseni. Siellä koen itse et voin olla oma itseni. Se on paikka, jos jokainen voi olla oma itsenä eikä muut hauku tai pilkkaa. Vaikka olisit ujo,hiljainen, rohkea tai vaikka puhelias, niin  täällä voit olla oma itsesi.

Tytöt ovat hyviä kuuntelemaan, luottettavia ja hyviä ystäviä. Heille ystävät  ovat osana elämää, joille voi sanoa rakastan sua.

p.s. Tuvapaikka on yks mun teksteistä, joka kuvaa tiettyä paikkaan, jossa on hyvä olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!