maanantai 9. helmikuuta 2015

NORDEAN NEUVOTTELUKUNNAN LAHJOITUS TYTTÖJEN TALOLLE

Nordea Pankki Suomi Oyj:n Turun alueen neuvottelukunnan jäsenet lah-joittivat vuoden 2014 kokouspalkkionsa Turun Tyttöjen Talolle.

    Nordea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava pankki, joka palvelee Suomessa laajaa joukkoa yksityis- ja yritysasiakkaita. Jokaisella Nordean alueella on neuvottelukunta. Neuvottelukunnan jäsenet ovat luottamushenkilöitä, jotka edustavat pankin eri asiakasryhmiä. Neuvottelukunta toimii yhdyssiteenä pankin ja asiakkaiden välillä ja antaa palautetta ja ideoita pankin toimin¬nan kehittämiseksi.

Nordea maksaa neuvottelukunnan jäsenille pienen palkkion, jonka Turun alueen neuvottelukunnan jäsenet ovat vuosittain päättäneet lahjoittaa johonkin hyväntekeväisyyskohteeseen. Nyt lahjoituskohteeksi valikoitui Turun Tyttöjen Talo.

Mietimme useita muitakin kohteita, mutta Tyttöjen Talon toiminnasta saamamme tiedot olivat erittäin myönteisiä. Arvostimme erityisesti eri-ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten yhteisöllistä toimintaa ja toiminnan monipuolisuutta. Samoin pidimme tärkeänä maahanmuuttajien kotouttamista tukevaa toimintaa.

    Jarkko Ruohola
    Nordean Turun alueen neuvottelukunnan puheenjohtaja

1 kommentti:

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!