torstai 5. maaliskuuta 2015

Hyvää Kansainvälistä naistenpäivää 8.3.!!


#MAKEITHAPPEN on tänä vuonna Kansainvälisen naistenpäivän teema. Samoissa tunnelmissa ollaan Tyttöjen Talon kevättäkin kuljettu, Sanoista Teoiksi -teemalla!
Yllä olevassa kuvassa ihastuttavien tyttöjen ja naisten itselleen asettamia tavoitteita, isoja ja pieniä. On tärkeää osata ottaa rennosti, nauttia ja antaa itselleen aikaa, mutta välillä on hyvä myös tarttua toimeen - edes vähän kokeilla ja uskaltaa. Make it happen!

Aihetunnisteella #makeithappen löydät muun muassa Instagramista muidenkin naisten tavoitteita ympäri maailman! Tässä videossa on esitelty kyseinen #makeithappen-kampanja. 
Kansainvälisen naistenpäivän verkkosivuilta www.internationalwomensday.com löydät paljon muutakin mielenkiintoista tietoa naistenpäivään ja naisten asemaan liittyen.


Myös tänne Tyttöjen Talon blogiin otetaan mielellään vastaan kirjoituksia ja kuvia naiseuteen ja Make it happen! -teemaan liittyen. Millaisia tavoitteita sinulla on elämässäsi? Jos sinulla ei ole omia, tämän blogin kirjautumistunnuksia, voit lähettää tekstisi ja kuvasi myös osoitteeseen info@mimmi.fi. Jutut julkaistaan täällä blogissamme antamallasi nimimerkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!