torstai 8. lokakuuta 2015

Uusia tuulia


On vaikeaa kirjoittaa yhtäkkiä jotain muille, kun on pitkään kirjoittanut tekstejä vain itseään varten. Joka kerta, kun olisi ollut aikaa tai halua kirjoittaa, ei olisi kuitenkaan ollut mitään ”julkista” sanottavaa. Joskus onkin tärkeää keskittyä luomaan jotain vain itseään varten, sillä silloin siitä hyötyy ITSE eniten.

Tuntuu, että olen miettinyt samoja asioita viikosta ja kuukaudesta toiseen, keksinyt asioihin päivittäin uusia ratkaisuja, ja muuttanut mieltäni heti seuraavana päivänä. Huomaan, että epävarmuuden ja keskeneräisyyden tunteiden sietäminen on edelleen haastavaa. Haluaisin asioihin jonkin selkeyden. Joskus asioihin taitaa auttaa vaan aika, turhan hätäilyn sijaan.

Toivon saavani nykyiset opintoni valmiiksi jouluun mennessä. Sitten en tiedä mitä elämälläni teen. Tavoitteena on, että uskaltaisin lähteä suuntaamaan kohti uusia tuulia elämässä, ja laittaa oman hyvinvointini etusijalle.

Ehkä tästä tulee vielä ihan hyvä elämänpolku.

Väriä syksyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!