maanantai 21. maaliskuuta 2016

Unelmat voi toteutua

Kaikilla  meistä on unelmia, jotka me halutaan toteutuvan. Usein tuntuu, että  se ei toteudu vaikka teet mitä sen eteen. Juuri sillä hetkellä, kun meinaat luovuttaa, niin tapahtuu jotain todella merkillistä. Kuulet, että sinulla mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Sinä et voi usko, että se on totta. Juuri kuin meinasit luovuttaa.

Minun suurin unelmani on saada jokin lastenhoitaja koulutus. tai lähihoitaja koulutus. Nyt pääsin opiskelmaan ja suoritan koulua työn ohella. Haluan  vain kertoa, että milloinkaan ei kannata luovuttaa. Elämässä tapahtuu kaikenlaista, mutta silti unelmat voi toteutua. Ei kukaan meistä ole täydellinen ja  ei me voida tietää milloin unelma voi käydä toteen. Muistakaa, että ei kannata luovuttaa unelmien suhteen.

Minulla on monia unelmia, mutta suurin on päästä lasten pariin töihin ja  nyt se on valmista.
Minä olen mietinyt, että mitä jos olisin luovuttanut niin olisinkin mä nyt tässä tilanteessa, että opiskelen ja työn ohella. Muistakaa, että ette luovuta unelmien suhteen vaan  uskokaa ja tehkää sen eteen asioita, joku päivä, kun vähiten odotat, niin se voi toteutua. Minulle kävi niin ja olen todella ylpeä itsestäni, että en  luovuttanut vaan jaksoin odottaa ja etenkin että uskon omaan unelmaani. Tärkeintä on että ei milloin ei luovuta unelmansa suhteen vaan, että jaksaa uskoa siihen. Yleensä voi saada tukea perheeltä, ystäviltä ja muiltakin, mutta luovuttaa ei  kannata milloinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!