maanantai 18. helmikuuta 2013

Horoskoopini

Olen syntynyt 14. tammikuuta ja horoskooppini on kauris. Ujosta ja vaatimattomasta ulkokuorestaan huolimatta kauris on itsepäinen ja  kunniahimoinen. Ulospäin kauris vaikuttaa vahvalta, itsevarmalta ja usein koppavaltakin, mutta kauriin paksun taljan alta voi löytää  melko tunteellisen ja itsevarman naisen. Kauriin tunteet ovat karut, mutta sitä aidommat. Kauris  eläinradan sinnikäs kiipijätyyppi. Kauris on  vakaamielinen vitsiniekka.

Kauris äitinä

Kun kauriin lapset ryntäävät kotiin kertomaan päivän tapahtumista, niin he voivat luotaa siihen, että äiti kuuntelee tarkasti mitä lapsella on kerrottavaa. Kauris äiti ei anna lapsen katsoa myöhään kauhuelokuvia. Kauriin lapsilla on hyvä ja turvallinen koti.

Kauriin hallitseva planeetta: Saturnus
Kauriin hallitseva elementti: Maa
Kauriin Laatu: Aloitteikas-johtava-passiivinen
Kauriin kaupungit:  Brysell, Delhi ja Mexico city
kauriin metalli: lyijy
Kauriin numero: kahdeksan
Kauriin päivä: Lauantai

Tässä jotain tietoa millainen kauris on, siis eihän toi kaikki ole edes totta. En itse usko mitä horoskoopissa sanotaan, mutta joskus on kiva lukea mitä siinä sanotaan. Se myös joskus pitää paikkansa kuten myös, että kauris on hyvin itsepäinen ja se pitää mun kohdalla täysin paikkansa. Kauris on myös hyvä ystävä ja luotettava.

Ei sitten tämän enempää minun horoskooppista.

Lähde: Suuri horoskooppikirja
Kariston kirjapaino oy Hämeenlinna 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogi-juttuja saa mielellään kommentoida ja rakentavaa kritiikkiäkään ei pelätä! Kommentit tullaan kuitenkin ensin hyväksyttämään Turun Tyttöjen Talon työntekijällä. Tästä johtuen, kommentit tulevat näkymään viiveellä. Kiitos kommenteistasi!