Tietoa Turun Tyttöjen Talosta

”Hyvä, helppo ja kiva tulla, kun paikalla on samanhenkisiä ihmisiä kuin itsekin on”, 

kuuluu Tyttöjen Talon kävijöiden suusta. Paikalla on helposti lähestyttäviä työntekijöitä ja tunnelma on mukava. Tyttöjen Talo on tuttu ja turvallinen, eikä ketään syrjitä. Talolla kuullaan montaa eri kieltä ja kulttuureja on yhtä monia kuin kävijöitä. Talolla pärjää hyvin myös ilman suomen kieltä. Tyttöjen Talo löytyy kahdesta paikkaa: keskustasta ja Varissuolta. Keskustan toiminta on tarkoitettu 12-28-vuotiaille ja Varissuolle tervetulleita ovat kaikki 10-16-vuotiaat!

Omat mielipiteet sallittu!
Avoimessa toiminnassa useimmiten vain oleskellaan ja pelaillaan. Pelejä löytyy Singstarista Afrikantähteen. Yhdessä myös kokataan. Talolla on yleensä tarjolla maksutta pientä välipalaa kävijöille. Avoimessa toiminnassa on paikalla työntekijöiden lisäksi myös mukavia vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka auttavat esimerkiksi koulutehtävissä ja kuuntelevat. Juhlapäivinä voi olla aiheeseen liittyvää toimintaa esim. vappuna ja halloweenina naamiaiset ja laskiaisena pulkkamäki ja pullaa.

Ryhmiä ja toimintaa

Avoimen toiminnan lisäksi Talolla toimii myös erilaisia ryhmiä.

Keskiviikkoisin toimii Pop In-vastaanotto, joka toimii näin korona-aikaan etänä. Seksuaalineuvoja-terveydenhoitaja auttaa mm. kiperissä seksuaalisuuteen, terveyteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Myös työntekijöiden kanssa on mahdollisuus puhua luottamuksellisesti kahden kesken.   


”Piristysruiske joka auttaa pärjäämään”
Kaikki 10-28 -vuotiaat tytöt ja nuoret naiset sukupuolen moninaisuus huomioiden toivotetaan tervetulleiksi Talolle. Täällä voi vaihtaa mielipiteitä, kuulumisia ja vaikkapa haleja. Toimintaa voi seurata myös tästä blogista, vaikket itse pääsisikään paikan päälle. Meistä voi myös tykätä instagramissa : turuntyttojentalo tai facebookissa!


Tavataan Talolla! :)

Lisätietoja: www.mimmi.fi